|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| dereli, eğrianbar, giresun, ilköğretim, okulu |
Eğrianbar İlköğretim Okulu Dereli Giresun |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Eğrianbar İlköğretim Okulu Dereli GiresunEğrianbar İlköğretim Okulu Hakkında - Eğrianbar İlköğretim Okulu Tanıtımı - Eğrianbar İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Eğrianbar İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Eğrianbar İlköğretim Okulu Giresun Dereli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Eğrianbar İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Eğrianbar İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Eğrianbar İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Eğrianbar İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: GİRESUN / DERELİ Adı: EĞRİANBAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Eğrianbar Köyü ilköğretim Okulu Dereli/Giresun 28950 Telefon Numarası: 4543922470 Faks Numarası: 4543922470 OKULUMUZ 1957 yılında eğitim - öğretime açılan Eğrianbar İlköğretim Okulu 20 Eylül 2000 tarihinde 8 yıllık ilkögretim okuluna dönüstürüldü Mevcut binamızın ihtiyacı karşılayamaması nedeniyle ihalesi yapılarak tamamlanan yeni okul binamız 28 Ağustos 2007'de hizmete girmiştir 8 Derslik, 1 Anasınıfı, 1 Bilişim Teknojisi Odası, 1 Kütüphane, 1 Fen ve Teknoloji Odası, 1 Konferans Salonu olmak üzere toplam 18 bölümden oluşan okulumuzda halen anasınıfı dahil 152 ögrenciye; 2 yönetici, 9 öğretmen olmak üzere toplam 11 personelle hizmet verilmektedir Okulumuzun tasıma merkezi olması nedeniyle Düzyatak, Çamcılı-Falcılı, İçmesu, Aralcak, Kirazören ve Özül mahallelerinden 103 ögrencimiz tasınmakta ve taşınarak gelen ögrencilerimize sıcak ögle yemegi verilmektedir![]() 8 yıllık ilköğretime geçilmesinin ardından mezun olan öğrencilerimizin ortaöğretime yönlendirilmesinde katkısı büyük olan okulumuzda özellikle son üç yıldır; Anadolu Lisesi, Anadolu Meslek Lisesi ve Devlet Parasız Yatılılık ve Bursluluk sınavını kazanan öğrencilerimiz vardır meb gov tr/
|
|
|
|