|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
cumhuriyet, ilköğretim, merkez, okulu, trabzon |
![]() |
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Merkez Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cumhuriyet İlköğretim Okulu Merkez TrabzonCumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tanıtımı - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Cumhuriyet İlköğretim Okulu Trabzon Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Cumhuriyet İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / MERKEZ Adı: CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Cumhuriyet ilköğretim Okulu Kavakmeydanı Trabzon Telefon Numarası: 4622302335 Faks Numarası: 4622305549 Tarihçe: Yeni adıyla Cumhuriyet İlköğretim Okulu olan okulumuz, 1968–1969 eğitim – öğretim yılında Trabzon Karma ( Kanuni) Orta Okulu’na bağlı olarak Trabzon Ticaret Lisesi’nde eğitime başlamıştır ![]() Okulumuz 1969- 1970 eğitim – öğretim yılında Gülbaharhatun Mahallesi Faik Dranaz caddesindeki bugünkü binasına taşınmıştır ![]() ![]() ![]() Okulumuzun Trabzon Lisesi ile ortak kullanılan bahçesi bir süre sonra ayrılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() 1994 yılında MLO programı çerçevesine giren okulumuz, kaliteli öğrenciler yetiştirmiş olup Trabzon çapında ayrı bir yeri e özelliği olan bir konuma gelmiştir ![]() ![]() ![]() 1994 yılında MLO ( Müfredat Laboratuar Okulu) kapsamında yer alan okulumuz çağın gerektirdiği araç ve gereçler ile donatılmıştır ![]() ![]() ![]() Okulumuz 1998 yılına kadar sadece Cumhuriyet Orta Okulu olarak eğitim vermiştir ![]() ![]() 1998 yılında eğitime katılan B Blok ile derslik sayımız artmış ve okulumuzun fiziki yapısı 3 binaya çıkmıştır ![]() ![]() Kurumun Misyonu : Biz Cumhuriyet İlköğretim Okulu olarak, bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21 ![]() ![]() Kurumun Vizyonu: İstiyoruz ki Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|