![]() |
Macar İlköğretim Okulu Gazipaşa Antalya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Macar İlköğretim Okulu Gazipaşa AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Macar İlköğretim Okulu Hakkında - Macar İlköğretim Okulu Tanıtım - Macar İlköğretim Okulu Resimleri - Antalya Gazipaşadaki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri MACARKÖY İLKÖĞRETİM OKULU Okul Kodu 740809 Okul Müdürü İLYAS YILMAZ Telefon 0 242 5931559 Fax E-Posta macarkoy@meb ![]() ![]() İnternet Adresi Adres MACAR KÖYÜ GAZİPAŞ/7ANTALYA PERSONEL BİLGİLERİ Müdür Yardımcısı 1 Öğretmen 14 Memur - Yardımcı Hizmetli 1 ŞUBE ve ÖĞRENCİ SAYILARI Şube Sayısı 10 Öğrenci Sayısı 197 BİNA BİLGİLERİ Derslik Sayısı 6 Atölye ve İşlik Sayısı - Fen Laboratuarı - BT Sınıfı - Konferans Salonu - Spor Salonu - Yemekhane - Misafirhane - LOJMAN BİLGİLERİ Lojman Adeti - Lojman Bilgisi - İL ve İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK İl Merkezine Uzaklık 195 km İlçe Merkezine Uzaklık 6 km Macar İlköğretim Okulu Antalya Gazipaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bulunduğu Yer: ANTALYA / GAZİPAŞA Adı: MACAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Macar Köyü Gazipaşa/Antalya Web Adresi:http://macarilkogretim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|