![]() |
Balatçık İlköğretim Okulu Çiğli İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Balatçık İlköğretim Okulu Çiğli İzmirBalatçık İlköğretim Okulu Hakkında - Balatçık İlköğretim Okulu Tanıtım - Balatçık İlköğretim Okulu Resimleri - Balatçık İlköğretim Okulu İletişim ![]() Balatçık İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 15/10/1951 yılında 1365 metre karelik bir alan üzerine 1 derslik ve 1 öğretmen lojmanı olarak inşa edilmiştir ![]() Aynı yıl 1 öğretmen ve 34 öğrenci ile eğitim-öğretime başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daha önce Menemen ilçesine bağlı olan Balatçık Köyü yapılan referandum sonucunda 1967 yılında Karşıyaka ilçesine bağlanmıştır ![]() ![]() ![]() Balatçık İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Çiğli Okul Adresi : 1671 SOK ![]() ![]() Okul Telefonu : 0 232 3864746 Okul Faks : 0 232 3864746 Okul Web Sitesi : http://okulweb ![]() ![]() ![]() ![]() Okul E-Mail : Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Balatçık İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|