|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
dolaylı, elmalık, ilköğretim, merkez, okulu, trabzon |
![]() |
Dolaylı Elmalık İlköğretim Okulu Merkez Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dolaylı Elmalık İlköğretim Okulu Merkez TrabzonDolaylı Elmalık İlköğretim Okulu Hakkında - Dolaylı Elmalık İlköğretim Okulu Tanıtımı - Dolaylı Elmalık İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Dolaylı Elmalık İlköğretim Okulu Resimleri Dolaylı Elmalık İlköğretim Okulu Trabzon Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Dolaylı Elmalık İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Dolaylı Elmalık İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Dolaylı Elmalık İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / MERKEZ Adı: DOLAYLI ELMALIK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Dolaylı Köyü Elmalık Mah ![]() Telefon Numarası: 4623532651 Kurumun Misyonu : Öğrencilerin yetenek ve becerileri doğrultusunda eğitim hizmeti sunmak,çağımızın gelişmesinden doğan ihtiyaçlara cevap verebilecek beceriler kazandırmak amacıyla uygun ortam oluşturmaktır ![]() Kurumun Vizyonu: Ailesine,çevresine,ülkesine ve insanlığa faydalı manen ve madden güçlü bireyler yetiştimektir ![]() ![]() Kaynak : trabzon ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|