Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ereğli, gazi, ilköğretim, kemal, konya, mustafa, okulu, zengen

Zengen Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Konya Ereğli

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Zengen Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Konya Ereğli

Zengen Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Hakkında - Zengen Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Tanıtım - Zengen Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Resimleri - Zengen Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu İletişim

Konya Erğzengen Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Konya Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Konya Erğzengen Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Konya Erğzengen Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Konya Erğzengen Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Konya Erğzengen Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Zengen Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Tarihçesi:

Okulumuz 1939 yılında Zengen Köyü İlkokulu adıyla ilk kez hizmete açılmıştır 1979 yılında yangın sonucu harabeye dönen okul 1980 yılında yeniden tamir edilerek eğitim öğretime açılmıştır Aynı sene içerisinde şu anki bahçe içerisinde bulunan ortaokul binası yapıldı Eğitim öğretimin 8 yıla çıkarılmasından sonra şimdiki lise binasında 1 kademe öğrencileri ek binada ise 2 kademe öğrencileri eğitim öğretim gördüler 2004 yılında ise Zengen Lisesinin ilköğretim binasına taşınmasına karar verildi ve okulumuz şu an eğitim öğretim faaliyetlerine devam edilen yeni binasına taşınmıştır 2005 - 2006 Eğitim Öğretim yılından itibaren okulumuz bünyesinde anasınıfı açılmıştır

Zengen Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: KONYA ERĞZENGEN GAZİ MUSTAFA KEMAL İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: ZENGEN KASABASI
Telefon Numarası: 3327251033
Faks Numarası: 3327251033
E-mail Adresi:
Web Adresi: - 710920@mebk12tr

Zengen Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Resimleri:

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com