![]() |
Kaledibi İlköğretim Okulu Merkez Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kaledibi İlköğretim Okulu Merkez TrabzonKaledibi İlköğretim Okulu Hakkında - Kaledibi İlköğretim Okulu Tanıtımı - Kaledibi İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Kaledibi İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Kaledibi İlköğretim Okulu Trabzon Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kaledibi İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kaledibi İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kaledibi İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / MERKEZ Adı: KALEDİBİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Yalı Mah ![]() ![]() Telefon Numarası: 4622302332 Faks Numarası: 4622302332 Tarihçe: Okul, devrin maarif müdürü Tevfik Bey tarafından, 1900 yılında yapımına başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() Meşrutiyetin ilanı ile okulun adı Kemer-i Hürriyet ,Cumhuriyetin ilanı ile de Cumhuriyet İlkokulu ismini almıştır ![]() 17 ![]() ![]() ![]() ![]() 1998-1999 Eğitim-Öğretim yılının başında Cumhuriyet İlkokulu Yunus Emre İlkokulundan ayrılarak 4306 sayılı yasa gereği kendi bünyesinde ilköğretim Okulu olmuştur ![]() ![]() ![]() ![]() Kaledibi İlköğretim Okulu 1998-1999 yılından itibaren anasınıfı ve sekiz yıllık ilköğretime A Blok ve B Blok olmak üzere iki binada ikili eğitim –öğretim yaparak devam etmektedir ![]() Kaledibi İlköğretim Okulu 8 yıllık kesintisiz eğitimin 200-2001 eğtim-öğretim yılında 104 öğrenci olarak ilk mezunlarını vermiştir ![]() Kurumun Misyonu : Okulumuz öğrencilerinin araştırmalarına imkan sağlama, öğrencilerimizi düşündürücü, sorgulayıcı ve kendini de ifade edebileceği tarzda yetiştirmek ![]() Kurumun Vizyonu: Öğrencilerimizi en güzel yerlerde görmek,ülkemizin geleceğini teslim edeceğimiz emin elleri yaratmak ![]() A Bolk ![]() B Blok ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|