Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ilköğretim, kaledibi, merkez, okulu, trabzon

Kaledibi İlköğretim Okulu Merkez Trabzon

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kaledibi İlköğretim Okulu Merkez Trabzon

Kaledibi İlköğretim Okulu Hakkında - Kaledibi İlköğretim Okulu Tanıtımı - Kaledibi İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Kaledibi İlköğretim Okulu Resimleri

Kaledibi İlköğretim Okulu Trabzon Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur

Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kaledibi İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kaledibi İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kaledibi İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Kaledibi İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: KALEDİBİ İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Yalı MahMektep SokNo : 15
Telefon Numarası: 4622302332
Faks Numarası: 4622302332

Tarihçe:

Okul, devrin maarif müdürü Tevfik Bey tarafından, 1900 yılında yapımına başlamıştır 6 yıllık bir inşaattan sonra 1906 yılında ilk adı EKSOTKA diye adlandırılarak açılmıştır O zamanın okullarından islahane isimli okul 200 öğrencisi ile bu okula aktarılmıştır Dört derslik olarak yapılmış olan okul 1960 yılında tadilat yapılmak suretiyle 8 derslik haline getirilmiştir

Meşrutiyetin ilanı ile okulun adı Kemer-i Hürriyet ,Cumhuriyetin ilanı ile de Cumhuriyet İlkokulu ismini almıştır

17021992 Yılında yapımı tamamlanan 8 derslik idare kat, çok amaçlı salon olmak üzere bir ek bina yapılarak iki binada Eğitim-Öğretime devam ederek 1996-1997 yılında 4169 nolu diploma ile beş yıllık öğretimin son mezununu vermiştir Sekiz yıllık kesintisiz Eğitim-Öğretimin başlaması ile 1997-1998 Eğitim-Öğretim yılında Cumhuriyet İlkokulu Yunus Emre İlkokuluna bağlanarak bir yıl adı Yunus Emre İlköğretim okulu olmuştur

1998-1999 Eğitim-Öğretim yılının başında Cumhuriyet İlkokulu Yunus Emre İlkokulundan ayrılarak 4306 sayılı yasa gereği kendi bünyesinde ilköğretim Okulu olmuştur 06071998 tarihli kararla Cumhuriyet İlkokuluna Kaledibi İlkokulu bağlanarak ismi KALEDİBİ İLKÖĞRETİM OKULU olmuştur

Kaledibi İlköğretim Okulu 1998-1999 yılından itibaren anasınıfı ve sekiz yıllık ilköğretime A Blok ve B Blok olmak üzere iki binada ikili eğitim –öğretim yaparak devam etmektedir
Kaledibi İlköğretim Okulu 8 yıllık kesintisiz eğitimin 200-2001 eğtim-öğretim yılında 104 öğrenci olarak ilk mezunlarını vermiştir

Kurumun Misyonu :

Okulumuz öğrencilerinin araştırmalarına imkan sağlama, öğrencilerimizi düşündürücü, sorgulayıcı ve kendini de ifade edebileceği tarzda yetiştirmek

Kurumun Vizyonu:

Öğrencilerimizi en güzel yerlerde görmek,ülkemizin geleceğini teslim edeceğimiz emin elleri yaratmak

A Bolk

B Blok

mebgovtr

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com