08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kanuni İlköğretim Okulu Merkez Trabzon
Kanuni İlköğretim Okulu Hakkında - Kanuni İlköğretim Okulu Tanıtımı - Kanuni İlköğretim Okulu Resimleri - Kanuni İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri

Kanuni İlköğretim Okulu Trabzon Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur
Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kanuni İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kanuni İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kanuni İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Kanuni İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: KANUNİ İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Pazarkapı Mah Islahane Sokak No:25 61200 Trabzon
Telefon Numarası: 4623213696
Faks Numarası: 4623230373
Kurumun Misyonu :
1-Çevresiyle bütünleşmiş, çalışanların mutluluğunu esas alan ve çevreye örnek olarak model okul olmayı sürdürmek 2-Değişen dünya şartlarında öğrenmeyi ihtiyaç olarak algılayan bilgi toplumunun insanını yetiştirmek 3-Özgür düşünebilen, düşündüğünü açıkça belirten, yorum yapabilen, sorgulayan araştıran ve teknolojiyi etkin olarak kullanabilen 4-Öğrencilerimizi zihinsel, sosyal bedensel ve duygusal alanlarda geliştirerek;Bilgili,sağlıklı üretken ve kişilikli bireylen olmasına yardımcı olmaktır Bütün anne ve babalara ulaşıp daha önce yapılmış eğitim hatalarını düzelterek çocukları; bağımsız geleceğe güvenle bakan toplumsallık bilincini içeren bir hayata hazırlamak istiyoruz
Kurumun Vizyonu:
1-Kanuni İlköğretim Okulu sevgi, güler yüz,ilgi ve bilginin temel değerler olduğu bir öğrenme ortamı oluşturmak, öğrencilerin ve çalışanlarınmutluluğunu sağlamak için vardır 2-Bütün öğrencilerimize öğrenmeyi ve bağımsız düşünmeyi öğretmek için varız 3-İnsanların ortak değerleri sayılan uygarlığa hizmet edecek bağımsız ve sorumluluk bilincine sahip insan yetiştirmek 4-Hayat deneyimlerinin kazanıldığı küçük fakat çok güçlü bir aile yuvasıdır 5-Her alanda mükemmel kendine güvenen çok yönlü, bağımsız düşünce yeteneği ile donanmış bilim ve teknolojik gelişmelere ve üretilen bilgilerin topluma yayılmasına yardımcı olmak için vardır 6-Öğrencilerimize düşünme, sorgulama, analiz ve sentez yapabilme;Kendi kültürünü ve insanlığın ortak birikimini değerlendirme becerisini kazandırmak
meb gov tr
|
|
|