|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
adalar, doğru, ilgın, ilköğretim, konya, murat, okulu |
![]() |
İlgın Ağalar Murat Doğru İlköğretim Okulu Konya İlgın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlgın Ağalar Murat Doğru İlköğretim Okulu Konya İlgınIlgın Ağalar Murat Doğru İlköğretim Okulu Hakkında - Ilgın Ağalar Murat Doğru İlköğretim Okulu Tanıtım - Ilgın Ağalar Murat Doğru İlköğretim Okulu Resimleri - Ilgın Ağalar Murat Doğru İlköğretim Okulu İletişim Ilgın Ağalar Murat Doğru İlköğretim Okulu Konya Ilgın İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Ilgın Ağalar Murat Doğru İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz 1944 yılında hizmete açılmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öğrenci sayısının zamanla azalmasıyla birinci kademede birleştirilmiş sınıf uygulanması yapılmaktadır ![]() (1 ![]() 2008-2009 Öğretim yılında "Şehit asker isimlerinin okullara verilmesi" uygulaması kapsamında okulumuzun ismi; ILGIN AĞALAR MURAT DOĞRU İLKÖĞRETİM OKULU olarak değiştirilmiştir ![]() Ilgın Ağalar Murat Doğru İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / ILGIN Adı: AGALAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Ağalar Köyü Ilgın/Konya Telefon Numarası: 3328874072 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - Ilgın Ağalar Murat Doğru İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|