![]() |
Karlık İlköğretim Okulu Merkez Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karlık İlköğretim Okulu Merkez TrabzonKarlık İlköğretim Okulu Hakkında - Karlık İlköğretim Okulu Tanıtımı - Karlık İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Karlık İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Karlık İlköğretim Okulu Trabzon Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Karlık İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Karlık İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Karlık İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / MERKEZ Adı: KARLIK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Merkez Karlık Köyü Trabzon Telefon Numarası: 4622712353 Faks Numarası: 4622712353 Kurumun Misyonu : Öğrencilerin bilgili, kendine güvenen, soran, sorgulayan, sürekli öğrenen, öğrendiklerini paylaşan, evrensel kültür ve insanlık değerlerine sahip çıkan bireyler olarak yetiştirilmesini sağlamak ![]() Kurumun Vizyonu: Vatanına, milletine , Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı ; kendindeki gizil güçlerin farkında olan kendine güvenen akıl ve ilim ışığında yol alan sağlıklı bireyler yetiştirmektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|