|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ilköğretim, kireçhane, merkez, okulu, trabzon |
![]() |
Kireçhane İlköğretim Okulu Merkez Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kireçhane İlköğretim Okulu Merkez TrabzonKireçhane İlköğretim Okulu Hakkında - Kireçhane İlköğretim Okulu Tanıtımı - Kireçhane İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Kireçhane İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Kireçhane İlköğretim Okulu Trabzon Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kireçhane İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kireçhane İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kireçhane İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / MERKEZ Adı: KİREÇHANE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Kireçhane ilköğretim Okulu Telefon Numarası: 4622762238 Tarihçe: 1925-1926 eğitim öğretim yılında üç sınıflı olarak açılan ilkokul,1941-1942 yılına kadar öğrenci mezun edememiştir ![]() İlk kız öğrenci 1929-1930 eğitim öğretim yılında kaydolmuştur ; 5 ![]() ![]() Köyün Efkar Tepesinde iki katlı taş bina, Cumhuriyetten önce kilise evi iken okula dönüştürülmüştür ![]() 1965 yaz tatilinde tamir görerek ikinci katın döşeme ve tavanları yenilenirken,çatısı Avrupa kiremiti ile değiştirilmiş , 1965-1966 eğitim öğretim yılında4 sınıf olarak hizmete açılmıştır ![]() ![]() 1966 yaz ayında askeri birliğin Kireçhane ilkokul nu kardeş okul seçmesi üzere, askeri imkanlarla okulun zemin katını kapı çerçeveleri tamir edilerek, iki sınıf daha ilave edilmiş,1966-1967yılında5 sınıfıve5 öğretmenli duruma getirilen okulun önceki müdür odası mutfak haline getirirken, sınıfların biri müdür-öğretmenler odası olarak kullanılmış ![]() ![]() ![]() 1981-1982 eğitim öğretim yılında bayanlar için düzenlenen okuma yazma kursunda70 kursiyere belge verilmiştir ![]() Okul 1990 yılında bir tamirat görerek restore edilmiş, bir takım bahçe düzenlemeleri yapılmıştır ![]() 1999-2000eğitim öğretim yılında bünyesinde 6 ![]() ![]() Okulun bulunduğu arsa köy tüzel kişiliğine ait olup, 2587 metre2 dir ![]() ![]() Kurumun Misyonu : Ülkemizin geleceğini yetiştirdiğinin farkında olan; Atatürk inkılâp ve ilkelerine bağlı, ülkesini, milletini seven kişiler yetiştirme azminde ve kararlığında olan bir kuruluş olma arzusundayız ![]() Kurumun Vizyonu: Daha iyisini yapabilirim ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|