|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
1hava, bakım, eskişehir, ikmâl, ilköğretim, merkezi, odunpazarı, okulu |
![]() |
1.Hava İkmal Bakım Merkezi İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 1.Hava İkmal Bakım Merkezi İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz 1972-1973 öğretim yılında M ![]() ![]() 12 ![]() ![]() ![]() 1975 yılında okul binasının yapılması ile yeni yani bugün kullanılmakta olan binasında hizmete başlamıştır ![]() Mahallenin gerek sanayileşme, gerek çekirdek ailelerin köyden koparak kente göç etmesi nedeniyle nüfus hızla artmış, buna paralel olarak da okul mevcudu yüksek bir potansiyele ulaşmıştır ![]() ![]() ![]() Okulumuzun mevcudu çevre okullara oranla daha fazla olup, kayıt taleplerini karşılamakta güçlük çekilmektedir ![]() ![]() ![]() ![]() 1 ![]() Okulun Bulunduğu İlçe: Odunpazarı Okulun Telefonu: 2222503396 Okulun Faksı: 2222509418 Okulun Adresi: EMEK MAH ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 967452@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Kutlay YILMAZ Okulun Ulaşım Bilgileri: Okulumuza Hasan polatkan Caddesinden 43 numaralı otobüsle,Tranvayla devlet hastanesine geldikten sonra 48,25 ![]() ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|