İcilli İlköğretim Okulu Bulancak Giresun |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İcilli İlköğretim Okulu Bulancak GiresunIcilli İlköğretim Okulu Hakkında - Icilli İlköğretim Okulu Tanıtımı - Icilli İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Icilli İlköğretim Okulu Resimleri Icilli İlköğretim Okulu Giresun Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Icilli İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Icilli İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Icilli İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Icilli İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: GİRESUN / BULANCAK Adı: ICİLLİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: İCİLLİ İLKOĞRETİMOKULU Telefon Numarası: 4543448160 Tarihçe Köyümüzde 1953 – 1954 eğitim-öğretim yılında ilkokul, 1974 – 1975 eğitim-öğretim yılında ortaokul faaliyete geçmiş; 1989 – 1990 eğitim – öğretim yılında iki okul birleştirilerek ilköğretim halini almıştır OKUL YÖNETİCİLERİ : İlkokul ( 1953 – 1989 ) : SFikri YANIKÖMEROĞLU, Tahsin KARADENİZ, Ömer V MAYADAĞ, Mikail YILMAZ, Ferhat KUKUK,Muzaffer POTUR, İsmail YILMAZ, Salih GÜNDOĞDU, Raif GÜNDOĞDU,Mehmet TİRSİ, Muzaffer APAYDIN yöneticilik yapmıştır Ortaokul ( 1974 – 1989 ) : Fehmi ESKİN, Enver EKİNCİ, Sefa YAŞAR, Şükrü PUL, Bilal SANCAK, Nesim DEDE, Emine BIÇAKCI İsmet YABASLIEL yöneticilik yapmıştır 1989 – 1990 eğitim – öğretim yılında okullar birleştirilerek ilköğretim haline dönüştürülen okulda İsmet YABASLIEL 1995 yılına kadar müdürlük görevini sürdürmüştür 1995- 2001 yılına kadar müdürlük görevi Dursun SALİH tarafından vekaleten yürütülmüş; 16 Temmuz 2001 tarihinde Okay ÖZGEN okula müdür olarak atanmıştır mebgovtr wwwwebrehberibiz |
|