|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| eskişehir, ilköğretim, kardeşler, okulu, tepebaşı |
Kardeşler İlköğretim Okulu Tepebaşı Eskişehir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kardeşler İlköğretim Okulu Tepebaşı EskişehirKardeşler İlköğretim Okulu Hakkında - Kardeşler İlköğretim Okulu Tanıtım - Kardeşler İlköğretim Okulu Resimleri - Kardeşler İlköğretim Okulu İletişim ![]() Kardeşler İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Kardeşler İlköğretim Okulu Eskişehir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kardeşler İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kardeşler İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kardeşler İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Kardeşler İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Kardeşler İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Tepebaşı Okulun Telefonu: 2223201119 Okulun Faksı: 2223200003 Okulun Adresi: ŞİRİNTEPE MAH ERKANAT SOK NO:2 Tepebaşı EskişehirOkulun Web Adresi: http://kardesler meb k12 trOkulun E-Posta Adresi: 968743@meb k12 trOkulun Müdürü: Enver YILMAZ Okulun Öğretmen Sayısı: 28 Okulun Öğrenci Sayısı: 512 Okulun Derslik Sayısı: 17 Okulun Ulaşım Bilgileri: Tepebaşı tramvay durağıından geçen 3,5,17,23,50,53,54 ve 58 numaralı otobüsler okulumuzun önünden geçmektedir Ayrıca 5 ve 23 numaralı minübüsler okulumuzun önünden geçmektedir Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Kardeşler İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|