|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
eskişehir, ilköğretim, kardeşler, okulu, tepebaşı |
![]() |
Kardeşler İlköğretim Okulu Tepebaşı Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kardeşler İlköğretim Okulu Tepebaşı EskişehirKardeşler İlköğretim Okulu Hakkında - Kardeşler İlköğretim Okulu Tanıtım - Kardeşler İlköğretim Okulu Resimleri - Kardeşler İlköğretim Okulu İletişim ![]() Kardeşler İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Kardeşler İlköğretim Okulu Eskişehir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Kardeşler İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Tepebaşı Okulun Telefonu: 2223201119 Okulun Faksı: 2223200003 Okulun Adresi: ŞİRİNTEPE MAH ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://kardesler ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 968743@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Enver YILMAZ Okulun Öğretmen Sayısı: 28 Okulun Öğrenci Sayısı: 512 Okulun Derslik Sayısı: 17 Okulun Ulaşım Bilgileri: Tepebaşı tramvay durağıından geçen 3,5,17,23,50,53,54 ve 58 numaralı otobüsler okulumuzun önünden geçmektedir ![]() ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Kardeşler İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|