|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ilköğretim, merkez, mimar, okulu, sinan, trabzon |
![]() |
Mimar Sinan İlköğretim Okulu Merkez Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mimar Sinan İlköğretim Okulu Merkez TrabzonMimar Sinan İlköğretim Okulu Hakkında - Mimar Sinan İlköğretim Okulu Tanıtımı - Mimar Sinan İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Mimar Sinan İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Mimar Sinan İlköğretim Okulu Trabzon Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Mimar Sinan İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Mimar Sinan İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Mimar Sinan İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / MERKEZ Adı: MİMAR SİNAN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: K ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 4623253007 Faks Numarası: 4623258603 Okulun Tarihçesi Okulumuz 1970-1971 yılında “KONAKLAR-II” adı ile KTÜ Kampüsünde 15 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul 16 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kurumun Misyonu : Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği yoldan hareketle; öğrencilerimizi kendi yetenekleri doğrultusunda en üst düzeyde yetiştirmektir ![]() Kurumun Vizyonu: Gelecekte bilime ve topluma yön verecek, dürüst, çalışkan, paylaşımcı ve evrensel değerlere sahip yeniliklere açık bireyler yetiştirmek, çevresinde sürekli lider bir eğitim kurumu olmak ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|