|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
eskişehir, ilköğretim, keskin, okulu, tepebaşı |
![]() |
Keskin İlköğretim Okulu Tepebaşı Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Keskin İlköğretim Okulu Tepebaşı EskişehirKeskin İlköğretim Okulu Hakkında - Keskin İlköğretim Okulu Tanıtım - Keskin İlköğretim Okulu Resimleri - Keskin İlköğretim Okulu İletişim ![]() Keskin İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Keskin İlköğretim Okulu Eskişehir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Keskin İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Tepebaşı Okulun Telefonu: 2224242016 Okulun Faksı: 2224242016 Okulun Adresi: KESKİN MAHALLESİ Tepebaşı Eskişehir Okulun Web Adresi: http://keskinio ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: keskinioo@hotmail ![]() Okulun Müdürü: Jale BİLİR Okulun Öğretmen Sayısı: 2 Okulun Öğrenci Sayısı: 23 Okulun Derslik Sayısı: 2 Okulun Ulaşım Bilgileri: Eskişehir merkeze 19 km olup Büyükşehir belediye halk otobüsleri ile her saat ulaşım sağlanmaktadır 36 Numara belediye otobüsü ve 5 Numara dolmuş Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Keskin İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|