|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| eskişehir, ilköğretim, kızılcaören, okulu, tepebaşı |
Kızılcaören İlköğretim Okulu Tepebaşı Eskişehir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kızılcaören İlköğretim Okulu Tepebaşı EskişehirKızılcaören İlköğretim Okulu Hakkında - Kızılcaören İlköğretim Okulu Tanıtım - Kızılcaören İlköğretim Okulu Resimleri - Kızılcaören İlköğretim Okulu İletişim ![]() Kızılcaören İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Kızılcaören İlköğretim Okulu Eskişehir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kızılcaören İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kızılcaören İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kızılcaören İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Kızılcaören İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Kızılcaören İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Tepebaşı Okulun Telefonu: 2224185493 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Kızılcaören Köyü Tepebaşı Eskişehir Okulun Web Adresi: http://kizilcaorenioo meb k12 trOkulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Arzu Turan Okulun Öğretmen Sayısı: 4 Okulun Öğrenci Sayısı: 76 Okulun Derslik Sayısı: 4 Okulun Ulaşım Bilgileri: ŞEHİR MERKEZİNE 25 KM UZAKLIKTA Gündüzler belediyesi otobüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Kızılcaören İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|