|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bağcılar, hızır, ilköğretim, istanbul, okulu, reis |
Hızır Reis İlköğretim Okulu İstanbul Bağcılar |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hızır Reis İlköğretim Okulu İstanbul BağcılarHızır Reis İlköğretim Okulu Hakkında - Hızır Reis İlköğretim Okulu Tanıtım - Hızır Reis İlköğretim Okulu Resimleri - Hızır Reis İlköğretim Okulu İletişim ![]() Hızır Reis İlköğretim Okulu İstanbul Bağcılar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Hızır Reis İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Hızır Reis İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Hızır Reis İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Hızır Reis İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Okul Hakkımızda Bilmek istedikleriniz : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: İSTANBUL / BAĞCILAR Adı: HIZIR REİS İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Barbaros Mah 6/1 Sk No:42Telefon Numarası: 2125507913 Faks Numarası: 2125504673 Kaynak : webrehberi biz - www meb gov trokul hakkında detaylı bilgi için tıklayınız |
|
|
|