|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
adıyaman, ilköğretim, menderes, merkez, okulu |
![]() |
Menderes İlköğretim Okulu Merkez Adıyaman |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Menderes İlköğretim Okulu Merkez AdıyamanMenderes İlköğretim Okulu Hakkında - Menderes İlköğretim Okulu Tanıtım - Menderes İlköğretim Okulu Resimleri - Menderes İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri * Okulumuz 2 Ekim 1987 yılında açılmış olup 1987-1988 Eğitim-Öğretim yılında faaliyetine başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Ana Bina o 1 ![]() ![]() o 2 ![]() ![]() o 3 ![]() ![]() * Ek Bina o 1 ![]() ![]() o 2 ![]() ![]() o 3 ![]() ![]() * Fiziki Durum o 5 yönetici, 66 öğretmen ve 3 diğer personel bulunan okulumuzda 28 derslik 1 teknoloji tasarım sınıfı, 1 fen laboratuarı, 1 bilgisayar laboratuarı; bulunmaktadır ![]() o Oturum : Bahçe 3763 metrekare, bina oturumu 2780 metrekare, basketbol ve voleybol sahası 983 metrekaredir ![]() ![]() o ilçe ve il merkezine uzaklığı 1 km, her 5 dakikada şehir içi minibüs mevcuttur ![]() Menderes İlköğretim Okulu Adıyaman Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADIYAMAN / MERKEZ Adı: MENDERES İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: MİMAR SİNAN MAH KARAPINAR YOLU ÜZERİ / ADİYAMAN Telefon Numarası: 4162161296 E-mail Adresi : Bilgi Mevcut Değildir Web Adresi http://www ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|