|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
antalya, bölge, ilköğretim, korkuteli, okulu, yatılı |
![]() |
Korkuteli Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Korkuteli Antalya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Korkuteli Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Korkuteli AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Korkuteli Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Hakkında - Korkuteli Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Tanıtım - Korkuteli Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Resimleri - Korkuteli Yatılı İlköğretim Bölge Okulu İletişim Bilgileri - Antalya Korkuteli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri OKULUMUZUN TARİHÇESİ 1984 yılında Korkuteli Lisesi' nden ayrılarak Korkuteli İlköğretim Okulu olarak eğitim öğretim faaliyetine başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() 01 ![]() ![]() ![]() Okulumuz, 2008-2009 Eğitim öğretim yılı ikinci döneminde 08/01/2009 tarih ve 00774 sayılı Valilik Olur’u ile İlçemiz esnaflarından hayırsever işadamı İrfan ÖNAL’ın babası adına yaptırmış olduğu Uzunoluk Mahallesindeki bu binaya taşınarak “OSMAN ÖNAL YATILI İLKÖĞRETİM BÖLGE OKULU” adını almıştır ![]() OKULUMUZUN ÖZELLİKLERİ Okulumuz, yatılı ve gündüzlü olarak hizmet vermektedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() VİZYONUMUZ Osman Önal Yatılı İlköğretim Bölge Okulu olarak bizler okulumuzu 21 ![]() ![]() ![]() ![]() MİSYONUMUZ Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline; getiren, çağdaş, demokratik, bilime inanan, vatanına ve; milletine bağlı, laik bireyler yetiştirip, topluma kazandırmak; için varız ![]() ![]() ![]() Korkuteli Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Antalya Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / KORKUTELİ Adı: KORKUTELİ YATILI İLKÖĞRETİM BÖLGE OKULU Adresi: Kiremitli Mh ![]() ![]() Telefon Numarası: 2426436766 Faks Numarası: 2426436990 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresihttp:Korkuteli yibo ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|