|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
adıyaman, ilköğretim, merkez, mimar, okulu, sinan |
![]() |
Mimar Sinan İlköğretim Okulu Merkez Adıyaman |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mimar Sinan İlköğretim Okulu Merkez AdıyamanMimar Sinan İlköğretim Okulu Hakkında - Mimar Sinan İlköğretim Okulu Tanıtım - Mimar Sinan İlköğretim Okulu Resimleri - Mimar Sinan İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri ![]() MİMAR SİNAN İLKÖĞRETİM OKULU Okul Kodu 262834 Okul Müdürü RAMAZAN ACAR Telefon 0 416 216 24 45 Fax ![]() ![]() ![]() E-Posta 262834@meb ![]() ![]() İnternet Adresi www ![]() ![]() ![]() ![]() Adres ATATÜRK STADYUMU YANI KAPCAMİ MAH ![]() PERSONEL BİLGİLERİ Müdür Yardımcısı 1 Öğretmen 15 Memur 1 Yardımcı Hizmetli 3 ŞUBE ve ÖĞRENCİ SAYILARI Şube Sayısı 11 Öğrenci Sayısı - BİNA BİLGİLERİ Derslik Sayısı 11 Atölye ve İşlik Sayısı - Fen Laboratuarı 1 BT Sınıfı 1 Çok Amaçlı Salon 1 Yemekhane 1 Misafirhane - İL ve İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK İl Merkezine Uzaklık 0 km İlçe Merkezine Uzaklık 0 km Mimar Sinan İlköğretim Okulu Adıyaman Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADIYAMAN / MERKEZ Adı: MİMAR SİNAN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KAP CAMİİ E-mail Adresi : 262834@meb ![]() ![]() Web Adresi : http://okulweb ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|