Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
avanos, çavuşın, ilköğretim, nevşehir, okulu

Çavuşın İlköğretim Okulu Nevşehir Avanos

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çavuşın İlköğretim Okulu Nevşehir Avanos Hakkında - Çavuşın İlköğretim Okulu Nevşehir Tarihçesi - Çavuşın İlköğretim Okulu Tanıtım - Çavuşın İlköğretim okulu Resimleri - Çavuşın İlköğretim okulu İletişim

OKULUN TARİHÇESİ
Okulumuz 1972 yılında Muhtar İsmail ŞAHİN zamanında yaptırılmıştırÖnce üç sınıf bir müdür odası yapılmış,daha sonra iki sınıf ilave ilave edilerek 5 sınıflı hale getirilmiştirOkulun arsası köy tüzel kişiliğine aittirOkulun tüm arsası 7566 m2 olup okulun yerleşim alanı 366 m2dirŞu anda 9 derslik bir öğretmenler odası ve bir müdür odası bulunmaktadırOkulumuz da birleştirilmiş sınıf uygulası yapılmaktadırOkulumuzun 12ve 3sınıflarında toplam 24öğrenci,45sınıflarda toplam17öğrenci bulunmaktadır6sınıfımız 7,7sınıfımız 12ve 8sınıfımızda 14 öğrencimiz bulunmaktadır Okulumuz kaloriferle ısınmaktadır,okulumuz ismini köyümüzden almıştırKöyün en önemli geçim kaynağı turzimdirOkulumuz Avanos ilçe merkezine 5 km uzakta,İl merkezine ise 13 km uzakta bulunmaktadırUlaşım problemi yokturOkulumuzun lojmanı bulunmamaktadır,öğretmenler Avanos ilçe merkezinden gidiş geliş yapmaktadırlar
VİZYONUMUZ
Kurumumuz; tüm birimlerinde güven ortamını oluşturmuş, Atatürk İlke ve İnkılâpları ile Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda çağdaş, ilerici, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirip uluslar arası standartlar doğrultusunda eğitim-öğretim vererek öncelikle ülkemizin hızlı bir bütünleşme süreci yaşadığı Avrupa Birliğine üye olan ülkelerin önde gelen başarılı eğitim kurumları arasında yer almak
MİSYONUMUZ
Bizler; yenilikçi yönetimimiz ve eğitim-öğretim branşlarında uzmanlaşmış kadromuz ile beraber anasınıfından 8 sınıfa kadar bütünlük taşıyan yeni eğitim programına yer vererek öğrencilerimizin entelektüel ve insanî niteliklerini geliştirerek, Türkiye ve dünya için kendilerine güvenen, ahlâklı, lider nitelikli ve sorumluluk sahibi öğrencileri üst öğrenim kurumlarına hazırlayarak iyi birer vatandaş olmaları için varız

km AVANOS / NEVŞEHİR Sabit
Telefonu : 0 384 5327147

kaynak webrehberiz biz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com