![]() |
Çavuşın İlköğretim Okulu Nevşehir Avanos |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çavuşın İlköğretim Okulu Nevşehir AvanosÇavuşın İlköğretim Okulu Nevşehir Avanos Hakkında - Çavuşın İlköğretim Okulu Nevşehir Tarihçesi - Çavuşın İlköğretim Okulu Tanıtım - Çavuşın İlköğretim okulu Resimleri - Çavuşın İlköğretim okulu İletişim ![]() OKULUN TARİHÇESİ Okulumuz 1972 yılında Muhtar İsmail ŞAHİN zamanında yaptırılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() VİZYONUMUZ Kurumumuz; tüm birimlerinde güven ortamını oluşturmuş, Atatürk İlke ve İnkılâpları ile Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda çağdaş, ilerici, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirip uluslar arası standartlar doğrultusunda eğitim-öğretim vererek öncelikle ülkemizin hızlı bir bütünleşme süreci yaşadığı Avrupa Birliğine üye olan ülkelerin önde gelen başarılı eğitim kurumları arasında yer almak MİSYONUMUZ Bizler; yenilikçi yönetimimiz ve eğitim-öğretim branşlarında uzmanlaşmış kadromuz ile beraber anasınıfından 8 ![]() ![]() ![]() ![]() Telefonu : 0 384 5327147 Çavuşın İlköğretim Okulu Nevşehir Avanos kaynak webrehberiz biz |
![]() |
![]() |
|