|
|
Konu Araçları |
anamur, evciler, ilköğretim, mersin, nihat, okulu, sarı |
Evciler Nihat Sarı İlköğretim Okulu Anamur Mersin |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Evciler Nihat Sarı İlköğretim Okulu Anamur MersinAnamur Evciler Nihat Sarı İlköğretim Okulu Hakkında - Evciler Nihat Sarı İlköğretim Okulu Tanıtım - Evciler Nihat Sarı İlköğretim Okulu Resimleri - Evciler Nihat Sarı İlköğretim Okulu İletişim Evciler Nihat Sarı İlköğretim Okulu Mersin Anamur İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Evciler Nihat Sarı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Evciler Nihat Sarı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Evciler Nihat Sarı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Evciler Nihat Sarı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: MERSİN / ANAMUR Adı: EVCİLER NİHAT SARI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: EVCİLER KÖYÜ ANAMUR/MERSİN Telefon Numarası: 3248325656 biz - wwwmebgovtr |
|