Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ağrı, ilköğretim, okulu, patnos, tepelı

Tepelı İlköğretim Okulu Patnos Ağrı

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tepelı İlköğretim Okulu Patnos Ağrı

Tepelı İlköğretim Okulu Hakkında - Tepelı İlköğretim Okulu Tanıtım - Tepelı İlköğretim Okulu Resimleri - Tepelı İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri

A- OKULUN ADI : Tepeli İlköğretim Okulu
B- KURUM KODU : 590238
C- TELEFONU : 0472 631 10 74 / 0535 680 47 20

D- ADRESİ : Tepeli Köyü Patnos/Ağrı
E- AMACI : Tepeli Köyü’nde ikamet eden öğrenim çağındaki çocukların temel eğitimini sağlamak
F- SEVİYESİ : İlköğretim I ve II Kademe

G- ÖĞRENİM ŞEKLİ : Tam Gün
H- OKULDAKİ KİTAP SAYISI : 400

OKULUN TARİHÇESİ : Okulumuz ilk olarak 1983 yılında Eğitim ve öğretime açılmıştır, 2010 yılında yeni binaya geçmiş ve halen burada Eğitim ve Öğretime devam etmektedir
Okulumuz bünyesinde 10 derslik , 1 Müdür Odası, 1Araç-gereç odası, 1 Öğretmenler odası ve Tuvaletler mevcuttur

OKULUN BİNA DURUMU

a)-Binanın Özellikleri Okulumuz betonarme olup 3 katlıdır Kalorifer sistemi ile ısıtılmaktadır Su ve kanalizasyon sistemi mevcuttur
b)-Laboratuar Okumuzda 1 adet bilişim sınıfı bulunmaktadır Ayrıca fen laboratuar oluşturulması için çalışmalar devam etmektedir

c)-Okul ve Sınıf Kitaplıkları Okul ve sınıf kitaplıkları mevcuttur fakat yeterli gelmemektedir Okul ve sınıf kitaplıklarının zenginleştirilmesi için çalışmalar sürmektedir
d)-Depo ve ambar durumu Okulumuzda depoya ihtiyaç duyulmamaktadır
e)-Bahçenin durumu Okulumuzun bahçesi parke taşı ile kaplanmıştır Öğrenciler için yeterli hareket alanına sahiptir fakat öğrencilerin sportif faaliyetleri için yeterli düzenleme yapılamamıştır Okul bahçesinde bahar ayının gelmesi ile birlikte ağaçlandırma çalışmalarına başlanacaktır

YÖNETİCİ SAYISI Okulumuzda 1 adet müdür bulunmaktadır

ÖĞRETMEN SAYISI Okulumuzda 1 Müdür, 1 Anasınıfı Öğretmeni, 5 Sınıf Öğretmeni 1 tane de ücretli öğretmen bulunmaktadır Okulumuzda ilköğretim 2 kademenin de açılması ile birlikte branş öğretmeni ihtiyacı doğmuştur
ÖĞRETMENLER :

1 Zafer KILIÇ (Müdür)
2 Fatma DEMİR (Anasınıfı)
3 Tülay AKGÜN (1/A Sınıfı)
4 Ayşe DOĞAN (2/A Sınıfı)
5 M Akif ÇELİK (3/A Sınıfı)
6 Ömer ÖZDİL (4/A Sınıfı)
7 Orkun ATEŞSİZ (5/A Sınıfı)
8 Fesih YILDIRIM (6/A Sınıfı)

Tepelı İlköğretim Okulu Ağrı Patnos İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Tepelı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Tepelı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Tepelı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Tepelı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: TEPELI İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: Tepeli Köyü

Telefon Numarası: 4726311037

E-mail Adresi :Okulumuza e-mail göndermek için tıklayınız

Web Adresi :Bilgi Yok

biz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com