![]() |
Tepelı İlköğretim Okulu Patnos Ağrı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tepelı İlköğretim Okulu Patnos AğrıTepelı İlköğretim Okulu Hakkında - Tepelı İlköğretim Okulu Tanıtım - Tepelı İlköğretim Okulu Resimleri - Tepelı İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri A- OKULUN ADI : Tepeli İlköğretim Okulu B- KURUM KODU : 590238 C- TELEFONU : 0472 631 10 74 / 0535 680 47 20 D- ADRESİ : Tepeli Köyü Patnos/Ağrı E- AMACI : Tepeli Köyü’nde ikamet eden öğrenim çağındaki çocukların temel eğitimini sağlamak ![]() F- SEVİYESİ : İlköğretim I ![]() ![]() G- ÖĞRENİM ŞEKLİ : Tam Gün H- OKULDAKİ KİTAP SAYISI : 400 OKULUN TARİHÇESİ : Okulumuz ilk olarak 1983 yılında Eğitim ve öğretime açılmıştır, 2010 yılında yeni binaya geçmiş ve halen burada Eğitim ve Öğretime devam etmektedir ![]() Okulumuz bünyesinde 10 derslik , 1 Müdür Odası, 1Araç-gereç odası, 1 Öğretmenler odası ve Tuvaletler mevcuttur ![]() OKULUN BİNA DURUMU a)-Binanın Özellikleri Okulumuz betonarme olup 3 katlıdır ![]() ![]() ![]() b)-Laboratuar Okumuzda 1 adet bilişim sınıfı bulunmaktadır ![]() ![]() c)-Okul ve Sınıf Kitaplıkları Okul ve sınıf kitaplıkları mevcuttur fakat yeterli gelmemektedir ![]() ![]() d)-Depo ve ambar durumu Okulumuzda depoya ihtiyaç duyulmamaktadır ![]() e)-Bahçenin durumu Okulumuzun bahçesi parke taşı ile kaplanmıştır ![]() ![]() ![]() YÖNETİCİ SAYISI Okulumuzda 1 adet müdür bulunmaktadır ![]() ÖĞRETMEN SAYISI Okulumuzda 1 Müdür, 1 Anasınıfı Öğretmeni, 5 Sınıf Öğretmeni 1 tane de ücretli öğretmen bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() ÖĞRETMENLER : 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() ![]() 6 ![]() 7 ![]() 8 ![]() Tepelı İlköğretim Okulu Ağrı Patnos İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AĞRI / PATNOS Adı: TEPELI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Tepeli Köyü Telefon Numarası: 4726311037 E-mail Adresi :Okulumuza e-mail göndermek için tıklayınız Web Adresi :Bilgi Yok ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|