![]() |
Tes-Lş İlköğretim Okulu Patnos Ağrı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tes-Lş İlköğretim Okulu Patnos AğrıTes-lş İlköğretim Okulu Hakkında - Tes-lş İlköğretim Okulu Tanıtım - Tes-lş İlköğretim Okulu Resimleri - Tes-lş İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri ![]() MİSYONUMUZ En büyük idealimiz; Türk Milli Eğitim Temel Kanunu hedef ve ilkeleri çerçevesinde; Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, Türk Anayasasına, Türk demokrasisinin ilkelerine ve yöntemlerine uygun hareket eden, aktif öğrenme yoluyla gerekli bilgi ve becerileri kazanmış, problemlerini çözebilen, öğrendiklerini uygulayabilen, 21 ![]() ![]() VİZYONUMUZ Tes-iş İlköğretim Okulu olarak vizyonumuz; araştırma ağırlıklı bir ilköğretim modelini benimsemektir ![]() ![]() Tes-iş İlköğretim Okulu Patnos’ta en iyi eğitim ve öğretim vererek Ağrı ve Türkiye’de en kaliteli ilköğretimler arasında gösterilen bir kurum olmayı amaçlar ![]() Tes-lş İlköğretim Okulu Ağrı Patnos İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AĞRI / PATNOS Adı: TES-LŞ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: SELAHATTİN EYYÜBÜ MAH ![]() Telefon Numarası: 4726164691 E-mail Adresi : 966336@meb ![]() ![]() Web Adresi :http://www ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|