|
|
Konu Araçları |
ayfer, ilköğretim, karakullukçu, merkez, okulu, trabzon |
Ayfer Karakullukçu İlköğretim Okulu Merkez Trabzon |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ayfer Karakullukçu İlköğretim Okulu Merkez TrabzonAyfer Karakullukçu İlköğretim Okulu Hakkında - Ayfer Karakullukçu İlköğretim Okulu Tanıtımı - Ayfer Karakullukçu İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Ayfer Karakullukçu İlköğretim Okulu Resimleri Ayfer Karakullukçu İlköğretim Okulu Trabzon Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ayfer Karakullukçu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ayfer Karakullukçu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ayfer Karakullukçu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Ayfer Karakullukçu İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / MERKEZ Adı: AYFER KARAKULLUKÇU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Merkez Ayfer Karakullukçu ilköğretim Okulu Konaklar Mah Merkez/Trabzon Telefon Numarası: 4623344742 Faks Numarası: 4623344740 Okulumuz Trabzon Merkez Havaalanı Mevkii Konaklar Mahallesi bulunmaktadır Okulumuz Ayfer KARAKULLUKÇU tarafından 1998 de yaptırılmıştır Okulumuzun 35 kadrolu öğretmen, biri sözleşmeli öğretmen ,ikisi usta öğretici, bir hizmetli ,bir gece bekçisi, bir memur olmak üzere 41 personeli vardır Okulumuz 25 derslik, bir iş atölyesi,iki labaratuar,bir kütüphane,bir kantin,bir çok amaçlı salon,bir müdür odası, bir müd yard odası, bir öğretmenler odası ve bir rehberlik servisiyle eğitim ve öğretime devam etmektedir mebgovtr |
|