|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| ahmet, arapgir, ilköğretim, malatya, okulu, zeyneloğlu |
Ahmet Zeyneloğlu İlköğretim Okulu Malatya Arapgir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ahmet Zeyneloğlu İlköğretim Okulu Malatya ArapgirAhmet Zeyneloğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Ahmet Zeyneloğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Ahmet Zeyneloğlu İlköğretim Okulu İletisim - Ahmet Zeyneloğlu İlköğretim Okulu Malatya Arapgir Ahmet Zeyneloğlu İlköğretim Okulu Malatya Arapgir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ahmet Zeyneloğlu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ahmet Zeyneloğlu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ahmet Zeyneloğlu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Ahmet Zeyneloğlu İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: MALATYA / ARAPGİR Adı: AHMET ZEYNELOĞLU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KÖSEOĞLU MAH MENEKŞE SOK![]() Telefon Numarası: 4228113056 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: http://malatya meb gov tr/okul/defau![]() ![]() p?kurum=332215
|
|
|
|