![]() |
Mahmuthisar İlköğretim Okulu Konya İlgın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mahmuthisar İlköğretim Okulu Konya İlgınMahmuthisar İlköğretim Okulu Hakkında - Mahmuthisar İlköğretim Okulu Tanıtım - Mahmuthisar İlköğretim Okulu Resimleri - Mahmuthisar İlköğretim Okulu İletişim Mahmuthısar İlköğretim Okulu Konya Ilgın İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Mahmuthisar İlköğretim Okulu Tarihçesi: Mahmuthisar Köyünde Eğitim Öğretim 1927 yılında başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzda iki öğretmen ve 40 öğrenci bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mahmuthisar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / ILGIN Adı: MAHMUTHISAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: MAHMUTHİSAR KÖYÜ Telefon Numarası: 3328835054 Faks Numarası: E-mail Adresi: MEBK42281@mail ![]() ![]() Web Adresi: http://site ![]() ![]() Mahmuthisar İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|