|
|
Konu Araçları |
adana, aladağ, bölge, ilköğretim, okulu, sinanpaşa, yatılı |
Sinanpaşa Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Aladağ Adana |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sinanpaşa Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Aladağ AdanaSinanpaşa Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Hakkında - Sinanpaşa Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Tanıtım - Sinanpaşa Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Resimleri - Sinanpaşa Yatılı İlköğretim Bölge Okulu İletişim Bilgileri Sinanpaşa Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Adana Aladağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Sinanpaşa Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Sinanpaşa Yatılı İlköğretim Bölge Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Sinanpaşa Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Sinanpaşa Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADANA / ALADAĞ Adı: SİNANPAŞA YATILI İLKÖĞRETİM BÖLGE OKULU Adresi: SINANPAŞA MAH ALADAĞ/ ADANA 01720 Telefon Numarası: 3225912848 Faks Numarası: 3225912268 Kaynak :webrehberibiz/turkiyedeki-ilkogretim-okullari wwwmebgovtr |
|