Yüreğir Anaokulu Yüreğir Adana |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yüreğir Anaokulu Yüreğir AdanaYüreğir Yüreğir Anaokulu - Yüreğir Anaokulu Hakkında - Yüreğir Anaokulu Tanıtımı - Yüreğir Anaokulu erişim Bilgileri - Yüreğir Anaokulu Resimleri Yüreğir Anaokulu Adana Yüreğir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yüreğir Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yüreğir Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yüreğir Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADANA / YÜREĞİR Adı: YÜREĞİR ANAOKULU Adresi: KAZİM KARABEKİR MAH6SOK MUSTAFA KEMAL PAŞA BULVARI ÜZERİ Telefon Numarası: 3223217181 Faks Numarası: 3223238333 ANAOKULUMUZDA BİR GÜN Okulumuz MEB bağlı yıllık çalışma takvimi doğrultusunda eğitim verilmektedir Okulumuz 07:30 da görevlilerce açılmakta, hergün nöbetçi ögretmenimiz bulunmaktadır Eğitim saatlerimiz tüm gün sınıflar 08:00-17:00 Sabah yarım gün 07:30-12:30 Öglen yarım gün 12:30-17:30 arasıdır Okulumuzda servisimiz mevcuttur Okulumuz güvenlik açısından son derce emliyetlidir etrafı çevrili ve korumalıdır BESLENME Tüm gün ögrencilerimize kahgvaltı,ögle yemegi,ikndi kahvaltısı verilmektedirOkulumuzda büyük bir yemekhanemiz olup ahçımız ve üç hizmetli bulunmaktadır hijyene büyük önem verilmektedir ANAOKULUMUZDA YAPILAN ETKİNLİKLER *Türkçe Dil Etkinliği *Okuma Yazmaya Hazırlık Etkinliği *Fen DOga Etkinliği *Yaratıcı Drama Etkinliği *Oyun Etkinliği *Müzik Etkinliği *Serbest Zaman Etkinliği *Sanat Etkinliği ANNE BABA EĞİTİMİ *Üniversiteden gelen görevliler tarafından Anne Babalara eğitim verilmektedir Kaynak : http://wwwyuregiranaokuluk12tr/ webrehberibiz |
|