|
|
Konu Araçları |
afyon, birleştirilmiş, çakır, ilköğretim, okulu, sınıfı |
Çakır Birleştirilmiş Sınıfı İlköğretim Okulu Afyon |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Çakır Birleştirilmiş Sınıfı İlköğretim Okulu AfyonÇakır Birleştirilmiş Sınıfı İlköğretim Okulu Afyon - Çakır Birleştirilmiş Sınıfı İlköğretim Okulu resimleri - Çakır Birleştirilmiş Sınıfı İlköğretim Okulu hakkında - Çakır Birleştirilmiş Sınıfı İlköğretim Okulu iletişim Afyon Çakır Birleştirilmiş Sınıfı İlköğretim Okulu Afyon Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Çakır Birleştirilmiş Sınıfı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Çakır Birleştirilmiş Sınıfı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Çakır Birleştirilmiş Sınıfı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Çakır Birleştirilmiş Sınıfı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AFYON / MERKEZ Adı: ÇAKIR BİRLEŞTİRİLMİŞ SINIFI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ÇAKİR İLKÖĞRETİM OKULU Telefon Numarası: 2722462319 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - Kaynak : webrehberibiz - http://wwwafyonegitimsenorg/afyon-b-sitelerihtm |
|