![]() |
14 Nisan İlköğretim Okulu Diyadin Ağrı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 14 Nisan İlköğretim Okulu Diyadin Ağrı14 Nisan İlköğretim Okulu Hakkında - 14 Nisan İlköğretim Okulu Tanıtım - 14 Nisan İlköğretim Okulu Resimleri - 14 Nisan İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Okulumuz 1976-1977 tarihinde eğitim ve öğretim hizmetine başlamıştır ![]() ![]() Misyonumuz;Ögrenmenin severek gerçeklestirildigi saglam bir kisilik yapisinin kazandirildigi, bilimsel düsünmenin temellerinin atildigi bir ortam yaratarak çagdas, laik,Atatürk ilkelerine ve milli degerlerine bagli, yaratici,aktif, sorumluluk almaya hazir, kendi davranislarini kontrol edebilen ana bilimini ögrenmis ögrenciler yetistirmektir ![]() Seyithan YENİGÜN Okul Müdürü 14 Nisan İlköğretim Okulu Ağrı Diyadin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AĞRI / DİYADİN Adı: 14 NİSAN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: 14 Nisan I ![]() ![]() Telefon Numarası: 4725112147 E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi :http://okulweb ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|