![]() |
Petkim İlköğretim Okulu Aliağa İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Petkim İlköğretim Okulu Aliağa İzmirPetkim İlköğretim Okulu Hakkında - Petkim İlköğretim Okulu Tanıtım - Petkim İlköğretim Okulu Resimleri - Petkim İlköğretim Okulu İletişim Petkim İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Petkim Ilkögretim Okulu’nun binasi Petkim Petrokimya Holding A ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2006–2007 egitim ögretim yilinda beyaz bayrak kazanan okulumuz TKY “Yilin Kaliteli Ekibi” dalinda il de 20 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun ihtiyaçlari Petkim AS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Modern bir egitim için ihtiyaçlarinin tamamina yakini karsilanmis olan okulda çagdas egitim ve ögretimin bilincinde olan ögretmenlerin gayreti ile basarili ögrenciler yetistirilmektedir ![]() ![]() MİSYONUMUZ Biz; Atatürk ilke ve inkılâpları’na bağlı, Türk Milleti’nin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan, geliştiren, ailesini, vatanını, milletini seven, insan haklarına saygılı, demokratik, laik ve Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen, dürüst, hoşgörülü, özgüveni yüksek, bilimsel düşünen, üreten ve sonuca varabilen, ekip çalışması yapabilen, toplumsal olaylara duyarlı, sosyal yönleri kuvvetli, kendi kendine yetebilen, problem çözebilen, yeniliklere açık, hayata sevgiyle bakan, mutlu ve lider insanlar yetiştirmek için varız ![]() VİZYONUMUZ Atatürk İlke ve İnkılapları’na bağlı demokratik laik çağdaş dünya ile rekabete hazır, 21 ![]() ![]() GENEL BİLGİLER PERSONEL BİLGİLERİ Müdür Yardımcısı 1 Öğretmen 25 Memur 1 Yardımcı Hizmetli 2 ŞUBE ve ÖĞRENCİ SAYILARI Şube Sayısı 18 Öğrenci Sayısı 465 BİNA BİLGİLERİ Derslik Sayısı 18 Atölye ve İşlik Sayısı Var Fen Laboratuarı Var BT Sınıfı Var Konferans Salonu Yok Spor Salonu Yok Yemekhane Yok 1 Adet Türkçe Sınıfı, 1 Adet Fen ve Teknoloji Sınıfı, 1 Adet Matematik Sınıfı, 1 Adet Görsel Sanatlar Sınıfı, 1 Adet İngilizce Sınıfı, 1 Adet Din Kült ![]() ![]() ![]() 1 Adet Sosyal Bilgiler Sınıfı, 1 Adet Teknoloji ve Tasarım Atölyesi 1 Adet Bilişim Teknolojileri Sınıfı ![]() ![]() Petkim İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Aliağa Okulun Adı : Petkim İlköğretim Okulu Okul Adresi : Siteler Mahallesi Site 2 Petkim ALİAĞA Telefon Numaraları : 0 (232) 616 12 40/33 64 Faks Numaraları : 0 (232) 616 84 42 E-mail Adresi : petkimilkogretim@hotmail ![]() Okulun Web Adresi: http://petkimilkogretim ![]() ![]() ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Merkez İl Merkezine Uzaklık 54 km İlçe Merkezine Uzaklık 2 km Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı yok Petkim İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|