|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aliağa, bülent, çavuş, ilköğretim, izmir, kula, okulu, şehit |
![]() |
Şehit Çavuş Bülent Kula İlköğretim Okulu Aliağa İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şehit Çavuş Bülent Kula İlköğretim Okulu Aliağa İzmirŞehit Çavuş Bülent Kula İlköğretim Okulu Hakkında - Şehit Çavuş Bülent Kula İlköğretim Okulu Tanıtım - Şehit Çavuş Bülent Kula İlköğretim Okulu Resimleri - Şehit Çavuş Bülent Kula İlköğretim Okulu İletişim ![]() Şehit Çavuş Bülent Kula İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : VİZYONUMUZ Kendini gerçekleştirme yolunda evrensel değerlere sahip, değişim ve iyileşmenin öncüsü olan bireyler yetiştirmektir ![]() MİSYONUMUZ İyi organize olmuş bir eğitim ortamı içersinde: Öğrencilerimizin potansiyellerini ortaya çıkarıp geliştirerek demokratik değerlere bağlı,çevreye duyarlı,bilimsel düşünen,iyi iletişim kurabilen ve öğrenmeyi öğrenen bireyler yetiştirmek temel işlevimizdir ![]() AMAÇLARI • Öğrenci merkezli eğitimi gerçekleştirmek ![]() • Öğrenmeyi belirli aralıklarla ve sistemli bir şekilde pekiştirmek, • Öğrencilerimize olumlu davranışlar kazandırmak, • İlgi ve yetenekleri doğrultusunda kendilerini ifade edebilecek ortamlar yaratmak, 2003 yılında yapılmıştır ![]() Okul Bina Bilgileri Yapım Tarihi : 2003 Derslik Sayısı : 17 Blok ve Kat Sayısı : 3Kat 1 Blok Atölyeler ve Laboratuarlar : 2 Atelye , 1 Lab ![]() Şekli : Normal Öğrenci Sayısı : 370 Öğretmen Sayısı : 20 Şehit Çavuş Bülent Kula İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Aliağa Okulun Adı : Şehit Çavuş Bülent Kula İlköğretim Okulu Okul Adresi : Adres: Yeni Mah ![]() ![]() Telefon Numaraları : 0 (232) 617 19 99 Faks Numaraları : 0 (232) 617 03 90 E-mail Adresi : 909238@meb ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://sehitcavusbulentkulaioo ![]() ![]() ![]() Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı : İlçe Merkezi Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı yok Şehit Çavuş Bülent Kula İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|