|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aliağa, ilköğretim, izmir, kemal, okulu, şehit |
![]() |
Şehit Kemal İlköğretim Okulu Aliağa İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şehit Kemal İlköğretim Okulu Aliağa İzmirŞehit Kemal İlköğretim Okulu Hakkında - Şehit Kemal İlköğretim Okulu Tanıtım - Şehit Kemal İlköğretim Okulu Resimleri - Şehit Kemal İlköğretim Okulu İletişim ![]() Şehit Kemal İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Şehit Kemal İlköğretim Okulu 1968 yılında yapılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzda yıllardan beri yeterli derslik olmadığından ikili öğretim yapılmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz hizmete girdiğinden bu yana çatı,elektrik tesisatı onarımı yapılmıştır ![]() ![]() 2007 yılının Aralık ayında Büyükşehir Belediyesi İZBETON A ![]() ![]() ![]() Okulumuzda 2007-2008 Eğitim-Öğretim yılından itibaren bilgisayar destekli eğitime geçilmiştir ![]() Okulumuzda okul öncesi eğitimin yaygınlaştırılması için 2007-2008 eğitim-öğretim yılından itibaren anasınıfı eğitimi de verilmeye başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzda idareci ve öğretmenler odasının birlikte kullanılmasından dolayı, okulumuz bahçesine Aliağa Belediyesi tarafından2008 yılının Aralık ayında ek bina(prefabrik yapı)kazandırılmıştır ![]() ![]() 2009 yılının Nisan ayında Büyükşehir Belediyesi İZBETON A ![]() ![]() ![]() ![]() Ayrıca, okul tuvaletlerinin arkasında yer alan fosseptik çukuru ortadan kaldırılarak,kaldırım taşlarıyla döşenmiştir ![]() Okulumuzda 1 müdür,6 sınıf öğretmeni,2 anasınıfı öğretmeni,2 İngilizce öğretmeni görev yapmaktadır ![]() ![]() ![]() Mustafa M ![]() Okul Müdür V ![]() Şu anda kullanılan derslik sayısı(Anasınıfı hariç):3 Anasınıfı olarak kullanılan derslik sayısı:1 Toplam Derslik Sayısı:4 Öğrenci Sayılarımız aşağıda belirtilmiştir: 2009-2010 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ SAYILARI: ANASINIFI ÖĞRENCİ SAYISI:47 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() TOPLAM:164 ÖĞRENCİ İLKÖĞRETİM VE ANASINIFI BİNA BİLGİLERİ Okulun Adı:Şehit Kemal İlköğretim Okulu PAFTA NO:1 PARSEL NO:313 YÜZÖLÇÜMÜ:1535 Metrekare Mülkiyet Durumu:Şehit Kemal Köyü Tüzel Kişiliği Tapulama Tarihi:28 ![]() ![]() Anasınıfı Bina Tipirefabrik Yapı Anasınıfı Yüzölçümü:41 Metrekare Anasınıfı Yapım Tarihi:2008 VİZYONUMUZ Çağın bilimsel ve teknolojik seviyesine ulaşmış, bilim ve teknolojiden azami seviyede yararlanabilen ,bilgiye ulaşma yollarını bilen ve kullanan; bu bilgi ve yeteneğini, Türk toplumunun hizmetine sunabilen bir eğitim kurumu olma hedefi ![]() MİSYONUMUZ Sosyal ve kültürel benliği gelişmiş, sorgulayan, araştıran, kendini ifade edebilen, katılımcı, haklarını savunan, kendine güvenen, Atatürk ilke ve inkılaplarına gönülden bağlı, tarihi ve ulusal değerlerimizi benimsemiş, insanlığa hizmet için çalışan çağdaş bireyler yetiştirmek ![]() Şehit Kemal İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Aliağa Okulun Adı : Şehit Kemal İlköğretim Okulu Okul Adresi : Şehit Kemal Köyü/ ALİAĞA Telefon Numaraları : 0 (232) 624 4493 Faks Numaraları : 0 (232) E-mail Adresi : 559657@meb ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://sehitkemalioo ![]() ![]() ![]() Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı : Metropol İçi / Dışı : Dışı Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı yok Şehit Kemal İlköğretim Okulu Resimleri : Okulun Resimlerine Web Sitesinden Ulaşabilirsiniz ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|