Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aliağa, ilköğretim, izmir, kemal, okulu, şehit

Şehit Kemal İlköğretim Okulu Aliağa İzmir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Şehit Kemal İlköğretim Okulu Aliağa İzmir

Şehit Kemal İlköğretim Okulu Hakkında - Şehit Kemal İlköğretim Okulu Tanıtım - Şehit Kemal İlköğretim Okulu Resimleri - Şehit Kemal İlköğretim Okulu İletişim

Şehit Kemal İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Şehit Kemal İlköğretim Okulu 1968 yılında yapılmıştırOkulun bulunduğu yerin eski adı Öküz Köy’dürOkulun ,Çanakkale anayoluna uzaklığı 3 km’dirŞehit Kemal İlköğretim Okulu;köyün yüksek ve geniş alanına kurulmuş olup,2 normal sınıf ve bir de öğretmen lojmanından sınıfa çevrilmiş 1 sınıftan olmak üzere toplam 3 sınıftan oluşmuştur

Okulumuzda yıllardan beri yeterli derslik olmadığından ikili öğretim yapılmaktadır1996-1997 eğitim-öğretim yılında 5sınıftan mezun olan öğrenciler Helvacı İlköğretim Okulu’na taşınmaya başlamışlardır2002-2003 eğitim-öğretim yılında ise Yenimahalle Şehit Kemal İlköğretim Okulu’nun faaliyete girmesi ile 5sınıftan mezun olan öğrencilerimiz taşımalı eğitim ile bu okula gitmeye başlamıştır

Okulumuz hizmete girdiğinden bu yana çatı,elektrik tesisatı onarımı yapılmıştır2006 yılında okulumuzun iç ve dış cephesinin boya,badana işleri Helvacı Jandarma Komutanlığı tarafından yapılmıştır

2007 yılının Aralık ayında Büyükşehir Belediyesi İZBETON AŞ tarafından okulumuz binası,bahçe korkulukları,tuvaletleri,yenil enmiştir

Okulumuzda 2007-2008 Eğitim-Öğretim yılından itibaren bilgisayar destekli eğitime geçilmiştir

Okulumuzda okul öncesi eğitimin yaygınlaştırılması için 2007-2008 eğitim-öğretim yılından itibaren anasınıfı eğitimi de verilmeye başlamıştırTek şube olarak açılan anasınıfımız,öğrenci sayısının artmasıyla birlikte 2 şube olarak eğitim-öğretime devam etmektedirOkul binasında yeterli derslik olmadığından dolayı,anasınıfı eğitimi valilik oluru alınarak,muhtarlık binasında yapılmaktadır2009 Eylül ayından itibaren anasınıfımız okul bahçemize Aliağa Belediyesi tarafından yaptırılan prefabrik binaya taşınmıştırAnasınıfımız bu binada ikili öğretime devam etmektedirler

Okulumuzda idareci ve öğretmenler odasının birlikte kullanılmasından dolayı, okulumuz bahçesine Aliağa Belediyesi tarafından2008 yılının Aralık ayında ek bina(prefabrik yapı)kazandırılmıştırPrefabri k yapımızda 1 öğretmenler odası bay ve bayan tuvaletleri,2 lavabo bulunmaktadır

2009 yılının Nisan ayında Büyükşehir Belediyesi İZBETON AŞtarafından okulumuz 2kez bakım-onarımdan geçmiştir

Ayrıca, okul tuvaletlerinin arkasında yer alan fosseptik çukuru ortadan kaldırılarak,kaldırım taşlarıyla döşenmiştir

Okulumuzda 1 müdür,6 sınıf öğretmeni,2 anasınıfı öğretmeni,2 İngilizce öğretmeni görev yapmaktadır74 kız,88 erkek olmak üzere toplam 164 öğrencimiz vardırAyrıca okulumuzda, okulun kendi imkanlarıyla tuttuğu 1 temizlik personeli de görev yapmaktadır
Mustafa MSALTIK
Okul Müdür V

Şu anda kullanılan derslik sayısı(Anasınıfı hariç):3
Anasınıfı olarak kullanılan derslik sayısı:1
Toplam Derslik Sayısı:4
Öğrenci Sayılarımız aşağıda belirtilmiştir:

2009-2010 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ SAYILARI:

ANASINIFI ÖĞRENCİ SAYISI:47
1SINIF ÖĞRENCİ SAYISI:30
2SINIF ÖĞRENCİ SAYISI:18
3SINIF ÖĞRENCİ SAYISI:28
4SINIF ÖĞRENCİ SAYISI:21
5SINIF ÖĞRENCİ SAYISI:20
TOPLAM:164 ÖĞRENCİ

İLKÖĞRETİM VE ANASINIFI BİNA BİLGİLERİ
Okulun Adı:Şehit Kemal İlköğretim Okulu
PAFTA NO:1
PARSEL NO:313
YÜZÖLÇÜMÜ:1535 Metrekare
Mülkiyet Durumu:Şehit Kemal Köyü Tüzel Kişiliği
Tapulama Tarihi:28031968
Anasınıfı Bina Tipirefabrik Yapı
Anasınıfı Yüzölçümü:41 Metrekare
Anasınıfı Yapım Tarihi:2008

VİZYONUMUZ
Çağın bilimsel ve teknolojik seviyesine ulaşmış, bilim ve teknolojiden azami seviyede
yararlanabilen ,bilgiye ulaşma yollarını bilen ve kullanan; bu bilgi ve yeteneğini, Türk toplumunun hizmetine sunabilen bir eğitim kurumu olma hedefi

MİSYONUMUZ
Sosyal ve kültürel benliği gelişmiş, sorgulayan, araştıran, kendini ifade edebilen,
katılımcı, haklarını savunan, kendine güvenen, Atatürk ilke ve inkılaplarına gönülden bağlı, tarihi ve ulusal değerlerimizi benimsemiş, insanlığa hizmet için çalışan çağdaş bireyler yetiştirmek

Şehit Kemal İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

İlçesi : Aliağa
Okulun Adı : Şehit Kemal İlköğretim Okulu
Okul Adresi : Şehit Kemal Köyü/ ALİAĞA
Telefon Numaraları : 0 (232) 624 4493
Faks Numaraları : 0 (232)
E-mail Adresi : 559657@mebk12tr
Okulun Web Adresi: http://sehitkemalioomebk12tr/
Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı :
Metropol İçi / Dışı : Dışı
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu : Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı yok

Şehit Kemal İlköğretim Okulu Resimleri :

Okulun Resimlerine Web Sitesinden Ulaşabilirsiniz

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com