![]() |
Ayvalık Anaokulu Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayvalık Anaokulu BalıkesirAyvalık Anaokulu Balıkesir - Ayvalık Anaokulu Hakkında - Ayvalık Anaokulu Bilgileri - Ayvalık Anaokulu Resimleri ![]() Ayvalık Anaokulu Balıkesir Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() Ayvalık Anaokulu Tarihçesi: Okulumuz 2004-2005 Eğitim Öğretim yılında hizmete açılmıştır ![]() ![]() ![]() Tüm personelimiz görevlerini yaparken Türkiye Cumhuriyeti devletinin Anayasal düzenine sadakati temel kabul ederken ülkesiyle, milletiyle bölünmez bütünlüğün korunması ile hukuk devletine sadakat ve hukukun üstünlüğüne saygı ilkesi çevresinde yeni kuşaklar yetiştirilmesi ülküsünü göz önünde tutmaktadır ![]() ![]() Ayvalık Anaokulu İletişim ve Adres Bilgileri: Bağlı olduğu kurum:Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer:BALIKESİR / AYVALIK Adı:AYVALIK ANAOKULU Adresi:ŞİRİNKENT YOLU TALİMANE MEVKİİ AYVALIK-BALIKESİR Telefon Numarası:2663314588 Web Adresi:AYVALIK ANAOKULU Ayvalık Anaokulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|