Altındağ Belediyesi Anaokulu Ankara Altındağ |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Altındağ Belediyesi Anaokulu Ankara AltındağAltındağ Belediyesi Anaokulu Hakkında - Altındağ Belediyesi Anaokulu Tanıtım - Altındağ Belediyesi Anaokulu Resimleri - Altındağ Belediyesi Anaokulu İletişim Altındağ Belediyesi Anaokulu Ankara Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Altındağ Belediyesi Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Altındağ Belediyesi Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Altındağ Belediyesi Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Altındağ Belediyesi Anaokulunun Tarihçesi: Altındağ Belediye Başkanı Sn Veysel TİRYAKİ tarafından Karapürçek Mahallesinde yapılması düşünülmüş ve planlanmıştır Altındağ Belediyesi yaptırılan okulumuz 16082006 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığına devredilmiştir Okul binamız Milli Eğitim Bakanlığının "Tip 1 Proje" olarak adlandırılan proje tipinde, kaliteli malzeme kullanılarak, birinci sınıf inşaat kalitesinde yaptırılmıştır Okulumuzda 4 derslik, çok amaçlı salon, spor salonu, kış bahçesi, idari odalar, sanat laboratuvarı, mutfak, yemekhane ve geniş oyun imkanı sağlayan bahçesi bulunmaktadır 04122006 tarihinde 11 öğrenci ile eğitim öğretime başlayan okulumuz her geçen gün öğrenci sayısı da artmaktadır Altındağ Belediyesi Anaokulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / ALTINDAĞ Adı: ALTINDAĞ BELEDİYESİ ANAOKULU Adresi: KARAPÜRÇEK MAH 2 CAD NO:1 ALTINDAĞ/ANKARA Telefon Numarası:3123766071 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi:wwwaltindaganaokuluk12tr Altındağ Belediyesi Anaokulu Resimleri biz - anaokulumorg - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|