|
|
Konu Araçları |
adana, bekirhacılı, çandırlar, feke, ilköğretim, okulu |
Çandırlar Bekirhacılı İlköğretim Okulu Feke Adana |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Çandırlar Bekirhacılı İlköğretim Okulu Feke AdanaÇandırlar Bekirhacılı İlköğretim Okulu Hakkında - Çandırlar Bekirhacılı İlköğretim Okulu Tanıtım - Çandırlar Bekirhacılı İlköğretim Okulu Resimleri - Çandırlar Bekirhacılı İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Çandırlar-bekirhacılı İlköğretim Okulu Adana Feke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Çandırlar-bekirhacılı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Çandırlar-bekirhacılı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Çandırlar-bekirhacılı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Çandırlar-bekirhacılı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADANA / FEKE Adı: ÇANDIRLAR-BEKİRHACILI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Çandırlar Köyü Bekirhacılı Mah Feke Telefon Numarası: 3227482065 Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr |
|