Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ankara, çamlıdere, ilköğretim, okulu, peçenek

Peçenek İlköğretim Okulu Çamlıdere Ankara

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Peçenek İlköğretim Okulu Çamlıdere Ankara

Peçenek İlköğretim Okulu Hakkında - Peçenek İlköğretim Okulu Tanıtım - Peçenek İlköğretim Okulu Resimleri - Peçenek İlköğretim Okulu İletişim

VİZYON
Kendi geleceğine yön verebilecek dürüst, çalışkan Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı yurdun gelişmesine katkıda bulunabilecek özgür düşünen ve karar verebilen bireyler yetiştirme

MİSYON

Öğrencilerin ilgi ve yetenekleri doğrultusunda hayata hazırlamada rehberlik yapmak, kendisine, ailesine ve ülkesine yararlı olabilecek şekilde yetiştirmek

OKUL KODU
701958

OKUL MÜDÜRÜ
Fehmi ÜLKER
TELEFON
756 31 68

FAKS
756 31 68
E-POSTA
701958@mebk12tr
WEB ADRESİ
wwwpecenekiomebk12tr

ADRES
Peçenek Köyü
Çamlıdere / ANKARA

OKUL HAKKINDA DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ

kaynak:camlideremebgovtr

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com