Zübeyde Hanım Anaokulu Merkez Balıkesir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Zübeyde Hanım Anaokulu Merkez BalıkesirZübeyde Hanım Anaokulu Merkez - Zübeyde Hanım Anaokulu Balıkesir - Zübeyde Hanım Anaokulu - Zübeyde Hanım Anaokulu Hakkında - Zübeyde Hanım Anaokulu Resimleri - Zübeyde Hanım Anaokulu Bilgileri Zübeyde Hanım Anaokulu Balıkesir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Zübeyde Hanım Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Zübeyde Hanım Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Zübeyde Hanım Anaokulu Tarihçesi: 01 Eylül 1997 tarihinde eğitime başlayan ve adını ulu önder Atatürk ’ün annesinden alan Zübeyde Hanım Anaokulumuzun açılışı 12 Ekim 1997 Pazar günü Balıkesir Valisi Alaattin YÜKSEL, Beldiye Başkanı Sami GÖKDENİZ,Milli Eğitim Müdürü Alpaslan PEKER’inde hazır bulunduğu törende Dönemin Cumhurbaşkanı Sayın Süleyman DEMİREL tarafından yapılmıştırOkulumuz 150 öğrenci kapasitesi 1 Müdür,6 Öğretmen, 2 Hizmetli ve 1 Memur ile hizmete başlamıştır Zübeyde Hanım Anaokulu İletişim ve Adres Bilgileri: Bağlı olduğu kurum:Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer:BALIKESİR / MERKEZ Adı:ZÜBEYDE HANIM ANAOKULU Adresi:Atatürk Mah Bandırma Cad Telefon Numarası:2662392984 Faks Numarası:2662490409 Web Adresi:MEB Okul Öncesi Eğitimi Genel Müdürlüğü Balıkesir Zübeyde Hanım Anaokulu Anasayfa Zübeyde Hanım Anaokulu Resimleri: biz - anaokulumorg - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|