![]() |
Güzelhisar İlköğretim Okulu Aliağa İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güzelhisar İlköğretim Okulu Aliağa İzmirGüzelhisar İlköğretim Okulu Hakkında - Güzelhisar İlköğretim Okulu Tanıtım - Güzelhisar İlköğretim Okulu Resimleri - Güzelhisar İlköğretim Okulu İletişim Güzelhisar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Güzelhisar Köyü İlkokulu adı ile ilk kez 1943 yılında açılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Güzelhisar İlköğretim okulu , bir köy okulu olup 1’i müdür yetkili öğretmen olmak üzere 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun finansman kaynakları :Okul Aile Birliği gelirleri ve hayırsever katkılarıdır ![]() Okul içinde olumlu ve etkili bir kurum kültürü vardır ![]() ![]() ![]() VİZYONUMUZ “ Eğitim için buradayız ![]() MİSYONUMUZ Kırsal kesimde eğitim - öğretim faaliyetini sürdüren bir ilköğretim okulu olarak ; eğitim – öğretim hizmetinden yararlananlara nitelikli , kaliteli eğitim hizmeti sunmak , okulu çevrenin kültür merkezi haline getirmek , üst öğrenim kurumuna nitelikli ve daha fazla öğrenci göndermek , ilköğretimin amaçlarının tamamının gerçekleştirildiği bir okul olmaktır ![]() DEĞERLERİMİZ Herkes birbirine saygılıdır ![]() Öğrencilerimize sevgiyle yaklaşırız ![]() Her zaman yapabileceğimizin en iyisini yaparız ![]() Sorunları çözmek için birlikte hareket ederiz ![]() Öğrenci merkezli eğitim esastır ![]() Herkes için eğitim , anlayışı benimsenmiştir ![]() Okul Bina Bilgileri Yapım Tarihi : 1968 Derslik Sayısı : 4 Kat Sayısı : 1 Öğrenim Şekli : Normal Öğrenci Sayısı : 37 Öğretmen Sayısı : 3 Taşımalı İlköğretim Bilgileri: Okulumuza taşımalı ilköğretim öğrencisi gelmemektedir ![]() II ![]() ![]() II ![]() ![]() Güzelhisar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Aliağa Okulun Adı : Güzelhisar İlköğretim Okulu Okul Adresi : Güzelhisar Köyü–Aliağa-İZMİR Telefon Numaraları : 0 (232) 629 11 61 Faks Numaraları : 0 (232) E-mail Adresi : a559633@meb ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://guzelhisario ![]() ![]() ![]() Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı : Okulumuz Aliağa ilçe Merkezine uzaklığı 5 km’dir Metropol İçi / Dışı : Dışı Ulaşım Durumu : Karayolu, Trenyolu Lojman Durumu : 2 adet lojman bulunmaktadır ![]() Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı yok ![]() Güzelhisar İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|