|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bergama, hasan, ilköğretim, izmir, okulu, ulubatlı |
Ulubatlı Hasan İlköğretim Okulu Bergama İzmir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ulubatlı Hasan İlköğretim Okulu Bergama İzmirUlubatlı Hasan İlköğretim Okulu Hakkında - Ulubatlı Hasan İlköğretim Okulu Tanıtım - Ulubatlı Hasan İlköğretim Okulu Resimleri - Ulubatlı Hasan İlköğretim Okulu İletişim ![]() Ulubatlı Hasan İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Ulubatlı Hasan İlköğretim Okulu İzmir Bergama İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ulubatlı Hasan İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ulubatlı Hasan İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ulubatlı Hasan İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Ulubatlı Hasan İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Ulubatlı Hasan İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Bergama Okulun Adı : Ulubatlı Hasan İlköğretim Okulu Okul Adresi : Atatürk mahallesi Alemdar sokakNo:1 Bergama İzmir Telefon Numaraları : 0 (232) 631 28 43 Faks Numaraları : 0 (232) 631 28 43 E-mail Adresi : 401681@mail meb k12 trOkulun Web Adresi: http://www bergamaulubatlihasan meb k 12 tr/Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı : Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ulubatlı Hasan İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|