|
|
Konu Araçları |
bergama, hanım, ilköğretim, izmir, okulu, zübeyde |
Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu Bergama İzmir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu Bergama İzmirZübeyde Hanım İlköğretim Okulu Hakkında - Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu Tanıtım - Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu Resimleri - Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu İletişim Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu İzmir Bergama İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Bergama Okulun Adı : Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu Okul Adresi : Zafer Mah Cumhuriyet cad No:6 Bergama İzmir Telefon Numaraları : 0 (232) 6327005 Faks Numaraları : 0 (232) 6327007 E-mail Adresi : zubeydehanim@turknet Okulun Web Adresi: http://wwwbergamazubeydehanimiocom/ Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı : Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|