Latife Hanım Anaokulu Merkez Adıyaman |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Latife Hanım Anaokulu Merkez AdıyamanLatife Hanım Anaokulu - Latife Hanım Anaokulu Hakkında - Latife Hanım Anaokulu Adıyaman - Latife Hanım Anaokulu Bilgileri Latife Hanım Anaokulu Adıyaman Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Latife Hanım Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Latife Hanım Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Latife Hanım Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Latife Hanım Anaokulu Tarihçesi: Latife Hanım Anaokulu 2006-2007 eğitim öğretim yılında kurucu müdür, 5 Kadrosuz Usta Öğretici 1 memur ve 1 hizmetli ile hizmete açılmıştır2006-2007 eğitim öğretim yılında 30 kayıtlı öğrenci bulunmaktadır Latife Hanım Anaokulu İletişim ve Adres Bilgileri: Bağlı olduğu kurum:Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer:ADIYAMAN / MERKEZ Adı:LATİFE HANIM ANAOKULU Adresi:Barbaros Mah Endüstri Meslek Lisesi Yanı ADIYAMAN Telefon Numarası:4162130100 Web Adresi:Latife Hanım Kaynak : webrehberibiz - anaokulumorg - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|