|
|
Konu Araçları |
atatürk, balçova, başöğretmen, ilköğretim, izmir, okulu |
Başöğretmen Atatürk İlköğretim Okulu Balçova İzmir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Başöğretmen Atatürk İlköğretim Okulu Balçova İzmirBaşöğretmen Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Başöğretmen Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Başöğretmen Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Başöğretmen Atatürk İlköğretim Okulu İletişim Başöğretmen Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Bina Bilgileri Müdür Yardımcısı 1 Şube Sayısı 28 Öğretmen 30 Öğrenci Sayısı 387 Memur - Derslik Sayısı 22 Yardımcı Hizmetli 1 Bilgisayar Laboratuarı Sayısı 2 Kütüphane 1 Fen Laboratuarı 2 Konferans Salonu Çok amaçlı salon 1 Spor Salonu - Başöğretmen Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Balçova Okulun Adı : Başöğretmen Atatürk İlköğretim Okulu Okul Adresi : Eğitim mah Molla Gürani Sok No: 37 BALÇOVA Telefon Numaraları : 0 (232) 2771038-2785735 Faks Numaraları : 0 (232) 2771038 E-mail Adresi : baiokulu@hotmailcom Okulun Web Adresi: http://baiokulumebk12tr/ Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı : Merkez Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu : Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı yok Başöğretmen Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|