![]() |
Metallica - The Frayed Ends Of Sanity- Çeviri |
![]() |
![]() |
#1 |
gothicc_girll26
|
![]() Metallica - The Frayed Ends Of Sanity- ÇeviriMetallica - The Frayed Ends Of Sanity Never Hunger Never Prosper I Have Fallen Prey to Failure Struggle Within Triggered Again Now the Candle Burns at Both Ends Twisting under Schizophrenia Falling Deep into Dementia Old Habits Reappear Fighting the Fear of Fear Growing Conspiracy Everyone's after Me Frayed Ends of Sanity Hear Them Calling Hear Them Calling Me Birth of Terror Death of Much More I'm the Slave of Fear,my Captor Never Warnings Spreading its Wings As I Wait for the Horror She Brings Loss of Interest,question,wonder Waves of Fear They Pull Me under Old Habits Reappear Fighting the Fear of Fear Growing Conspiracy Everyone's after Me Frayed Ends of Sanity Hear Them Calling Hear Them Calling Me Into Ruin I Am Sinking Hostage of this Nameless Feeling Hell Is Set Free Flooded I'll Be Feel the Undertow Inside Me Height,hell,time,haste,terror,tension Life,death,want,waste,mass Depression Old Habits Reappear Fighting the Fear of Fear Growing Conspiracy Myself Is after Me Frayed Ends of Sanity Hear Them Calling Frayed Ends of Sanity Hear Them Calling Hear Them Calling Me ------------------------------------------- Ne açlık çekerim Ne bolluk yaşarım Düştşm başarısızlığın pençesine İçsel mücadele Yeniden başaldı Şimdi mum iki yandan yanıyor Şizofreninin etkisinde kıvranıyorum Deliliğin derinliklerine düşüyorum Eski alışkanlıklar yeniden beliriyor Korkma korkusuyla savaşıyorum Büyüyen kumpas Herkes peşimde Akıl sağlığımın yıpranmış uçları İşitiyorum onların çağrısını İşitiyorum beni çağırdıklarını Terörün doğumu Çok daha fazlasının ölümü Korkunun kölesiyim, beni tutsak alan Asla uyarmaz Kanatlarını açar Ben o dişinin getirdiği dehşeti beklerken İlginin sorulrın, merakın kaybolması Korku dalgalrı beni aşağı çekiyorlar Eski alışkanlıklar yeniden beliriyor Korkma korkusuyla savaşıyorum Büyüyen kumpas Herkes peşimde Akıl sağlığımın yıpranmış uçları İşitiyorum onların çağrısını İşitiyorum beni çağırdıklarını Yıkıma doğru Batıyorum Bu isimsiz duygunun tutsağıyım Cehennem boşandı Sel gibi çökecek üstüme Hissediyorum içimdeki akıntıyı Yükseklik, cahennem, zaman, telaş, terör, gerginlik Yaşam, ölüm, istek,ziyan, kitlesel depresyon Eski alışkanlıklar yeniden beliriyor Korkma korkusuyla savaşıyorum Büyüyen kumpas Herkes peşimde Akıl sağlığımın yıpranmış uçları İşitiyorum onların çağrısını İşitiyorum beni çağırdıklarını
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
|