Çamlık İlköğretim Okulu Beydağ İzmir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Çamlık İlköğretim Okulu Beydağ İzmirÇamlık İlköğretim Okulu Hakkında - Çamlık İlköğretim Okulu Tanıtım - Çamlık İlköğretim Okulu Resimleri - Çamlık İlköğretim Okulu İletişim ![]() Çamlık İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Çamlık İlköğretim Okulu İzmir Beydağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Çamlık İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Çamlık İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Çamlık İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Çamlık İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Şube-Öğr Sayısı : Toplam 5 şubede 36 öğrenci öğrenim görmektedir Okulumuzun Anasınıfı 1 şubedir ve toplam 16 öğrencisi vardır![]() Çamlık İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Bergama Okulun Adı : Çamlık İlköğretim Okulu Okul Adresi : Çamlık Köyü Beydağ İzmir Telefon Numaraları : 0 (232) 5951170 Faks Numaraları : 0 (232) E-mail Adresi : Okulun Web Adresi: Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı : Metropol İçi / Dışı : Dışı Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Çamlık İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|