![]() |
Metallica - St. Anger- Çeviri |
![]() |
![]() |
#1 |
gothicc_girll26
|
![]() Metallica - St. Anger- ÇeviriMetallica - St ![]() St ![]() Aziz öfke boynumu sarar St ![]() Aziz öfke boynumu sarar He never gets respect Asla saygı görmez St ![]() Aziz öfke boynumu sarar (Its rushing out, Its rushing out) Sıkboğaz ediyor,sıkboğaz ediyor St ![]() Aziz öfke boynumu sarar (It's rushing out, It's rushing out) Sıkboğaz ediyor,sıkboğaz ediyor He never gets respect asla saygı görmez (It's rushing out, It's rushing out) Sıkboğaz ediyor,sıkboğaz ediyor St ![]() Aziz Öfke boynumu sarar (It's rushing out, It's rushing out) Sıkboğaz ediyor,sıkboğaz ediyor He never gets respect Asla saygı görmez Nakarat: [ Fuck it all and no regrets Hepsini s ![]() ![]() I hit the lights on these dark sets Bu karanlık setlerde ışığı yakıyorum I need a voice to let myself kendime izin vermem için bir sese ihtiyacım var To let myself go free özgür kalmam için Fuck it all and fuck regrets hepsini s ![]() ![]() I hit the lights on these dark sets Bu karanlık setlerde ışığı yakıyorum Medallion noose I hang myself Madalyon darağacında kendimi asıyorum St ![]() Aziz öfke boynumu sarar ] I feel my world shake Dünyamın çalkalandığını hissediyorum Like an earthquake bir deprem gibi Hard to see clear net görmek zor Is it me bu ben miyim? Or is it fear? yoksa korku mu? I'm madly in anger with you [2x] Sana deli gibi kızgınım [2x] St ![]() Aziz öfke boynumu sarar St ![]() Aziz öfke boynumu sarar He never gets respect Asla saygı görmez St ![]() Aziz öfke boynumu sarar (Its rushing out, Its rushing out) Sıkboğaz ediyor,sıkboğaz ediyor St ![]() Aziz öfke boynumu sarar (It's rushing out, It's rushing out) Sıkboğaz ediyor,sıkboğaz ediyor He never gets respect Asla saygı görmez (It's rushing out, It's rushing out) Sıkboğaz ediyor,sıkboğaz ediyor St ![]() Aziz öfke boynumu sarar (It's rushing out, It's rushing out) Sıkboğaz ediyor,sıkboğaz ediyor He never gets respect Asla saygı görmez [Nakarat] I feel my world shake Dünyamın çalkalandığını hissediyorum Like an earthquake bir deprem gibi Hard to see clear net görmek zor Is it me bu ben miyim? Or is it fear? Yoksa korku mu? I'm madly in anger with you [4x] Sana delice kızgınım [4x] I want my anger to be healthy Sağlıklı olmak için öfkemi istiyorum I want my anger just for me Yalnızca benim için öfkemi istiyorum I need my anger not to control Kontrol etmemek için öfkeme ihtiyacım var I want my anger to be me ben olmam için öfkemem ihtiyacım var I need to set my anger free Öfkemi özgür bırakmaya ihtiyacım var I need to set my anger free Öfkemi özgür bırakmaya ihtiyacım var Set it free! Özgür bırak [Nakarat] I feel my world shake Dünyamın çalkalandığını hissediyorum Like an earthquake bir deprem gibi Hard to see clear net görmek zor Is it me bu ben miyim? Or is it fear? yoksa korku mu? I'm madly in anger with you [4x] sana delice kızgınım [4x]
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
|