|
|
Konu Araçları |
adıyaman, ahmet, besni, çil, emine, ilköğretim, okulu |
Ahmet Emine Çil İlköğretim Okulu Ve İş Okulu Besni Adıyaman |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ahmet Emine Çil İlköğretim Okulu Ve İş Okulu Besni AdıyamanAhmet Emine Çil İlköğretim Okulu Ve Iş Okulu Hakkında - Ahmet Emine Çil İlköğretim Okulu Ve Iş Okulu Tanıtım - Ahmet Emine Çil İlköğretim Okulu Ve Iş Okulu Resimleri - Ahmet Emine Çil İlköğretim Okulu Ve Iş Okulu İletişim Bilgileri Ahmet Emine Çil İlköğretim Okulu Ve Iş Okulu Adıyaman Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ahmet-emine Çil İlköğretim Okulu Ve Iş Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ahmet-emine Çil İlköğretim Okulu Ve Iş Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ahmet-emine Çil İlköğretim Okulu Ve Iş Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Ahmet-emine Çil İlköğretim Okulu Ve Iş Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Okulumuzun İletişim Bilgileri Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADIYAMAN / BESNİ Adı: AHMET-EMİNE ÇİL İLKÖĞRETİM OKULU VE IŞ OKULU Adresi: KORU PINAR MAHKAYAARDI SOK YİBO ARKASI Telefon Numarası: 4163182223 Faks Numarası: 4163182223 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: http://okulwebmebgovtr/02/02/958585/ biz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|