|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
beydağ, eğridere, ilköğretim, izmir, okulu, örenler |
![]() |
Eğridere Örenler İlköğretim Okulu Beydağ İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eğridere Örenler İlköğretim Okulu Beydağ İzmirEğridere Örenler İlköğretim Okulu Hakkında - Eğridere Örenler İlköğretim Okulu Tanıtım - Eğridere Örenler İlköğretim Okulu Resimleri - Eğridere Örenler İlköğretim Okulu İletişim ![]() Eğridere Örenler İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1981 yılında Eğitim Öğretime başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eğridere Örenler İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Beydağ Okulun Adı : Eğridere Örenler İlköğretim Okulu Okul Adresi : Eğridere Köyü Örenler Mh ![]() Telefon Numaraları : 0 (232) Faks Numaraları : 0 (232) E-mail Adresi : 636539@meb ![]() ![]() Okulun Web Adresi: egridereorenlerioo ![]() ![]() ![]() Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı : 18 km Metropol İçi / Dışı : Dışı Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Var, Boş Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Eğridere Örenler İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|